In 1825 waren het de officieren van het Britse leger in India die kinine, suiker en water combineerde in een poging om een dagelijkse tonic te creëren, als medicijn tegen malaria. Gin werd later aan de mix toegevoegd om de sterke en bittere smaak van het kinine water te maskeren. 189 jaar later is de ultieme gin-tonic heel ver gekomen. Maar niet alle onderdelen van de originele G&T zijn positief ontwikkeld in deze lange tijd.  De overdreven zoete citroenzuur frisdranken van onze tijd heeft de plaats ingenomen van de echte, traditionele tonic water.

 

Deze moderne mixers maskeren de kruidachtige en subtiele aroma’s van premium gin en andere dranken volledig. Maar de meest veeleisende klanten en bartenders en consumenten zoeken naar mixers van superieure kwaliteit die hun premium sterke drank complimenteert. Daarom heeft East Imperial een collectie samengesteld als geen ander, met ongeëvenaarde kwaliteit en smaak. Jij zou tenslotte ook geen goedkope banden van lage kwaliteit op een Aston Martin zetten.

De collectie van East Imperial bestaat uit meerdere tonic waters. Dit kenmerkende drankje is bedoeld om het erfgoed, integriteit en authenticiteit van de originele tonic water terug te brengen in je glas.

Geïnspireerd door een recept uit 1903, is East Imperial Tonic Water in kleine batches gemengd. Er is gebruikt gemaakt van alle natuurlijke Aziatische ingrediënten die destijds ook vers te krijgen waren. Bronwater uit Nieuw-Zeeland en een koud vul proces. Deze traditionele productiemethode zorgt ervoor dat de versheid en de subtiliteiten van de botanicals worden beschermd en neemt tonic water terug naar zijn oorsprong. In overeenstemming met de filosofie van kwaliteit, onderscheid en traditie heeft East Imperial een breder assortiment gemaakt voor bartenders en consumenten die van dranken van houden van de hoogste kwaliteit

19-08-2019

Whisky Ambassador Cursus

Op maandag 23 september is de Whisky Ambassador cursus te gast bij High Spirits in Heiloo.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top