assortiment

James Eadie

About

James Eadie bouwde een whisky-imperium op van uiteen brouwerij inBurton-on-Trent die hij heeft uitgebreid naar een keten van 300 pubs en wassamensteller van de premium blend met het eerste trademark in whisky: TrademarkX. 

Rupert Patrick,achter-achterkleinzoon van James, heeft het label in 2016 doen herleven(inclusief de Trademark X) dat in 1854 door zijn betovergrootvader aanzijnmoeders kant werd gestart met een brouwerij en bottelarij in de buurtvanGleneagles en die in 1933 werd verkocht aan Bass.

Rupert Patrick

Als ex-commercieel directeur bij Diageo mag Rupert dankbaar gebruik makenvan zijn goede contacten en netwerk waardoor hij een selecte reeks zeersmaakvolle single malts mag kopen van distilleerderijen uit het Diageo portfolio.De bottelingen bevatten de single malt reeks Small Batch, een samenvoeging vantwee of drie vaten gebotteld op 46%, met als extra accent de naam van een vande vroegere pubs vormgegeven op het etiket met een kunstzinnige afbeeldinggemaakt door Annabel Pope.

De Single Cask reekswordt op vatsterkte gebotteld evenals de Cask Finish met speciale extra rijpingop een tweede fust, en als laatste zijn er nog de Single Grain bottelingen. Aldeze expressies zijn niet koud gefilterd of bijgekleurd.

James Eadie

Ranges

Onze whisky partners

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen