Wat?!? Jenever of Genever? Dat is toch dat drankje dat opa dronk? Nou, die tijd is voorbij. Jenever is weer hip! En zeker als je een lekkere jenever neemt zoals de Kever.

Kever Genever is ontstaan toen vier vrienden samen een fles jenever soldaat maakte, terwijl ze op een koude avond in hun studenten flat zaten. Ze waren zo onder de indruk van de smaak, dat ze niet begrepen waarom we dat niet meer drinken. En daar zijn wij blij mee!.

Niet veel later zijn ze aan het werk gegaan om de eerste Kever Genever te produceren. Deze heerlijke oude genever werd verpakt in een trendy blik waar het nu nog steeds in te krijgen is, net zoals het nieuwe broertje, de Crisp & Hoppy.

KEVER ORIGINAL

Het blik met het groene label is de Kever interpretatie van oude genever. Goud van kleur, vier keer gedistilleerd. Een hint van kaneel en appel in de geur, die word gecomplimenteerd met een bittertje in de afdronk.

CRISP & HOPPY

De Crisp & Hoppy is fruitig en verfrissend. Perfect om te combineren met een heerlijk bier. In de smaak heb je vooral veel tropisch fruit en een combinatie van citrus en een bittertje van de hop die is gebruikt bij het stoken.

19-08-2019

Whisky Ambassador Cursus

Op maandag 23 september is de Whisky Ambassador cursus te gast bij High Spirits in Heiloo.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top