Ons team

Hans Bol

Hans is een bekend gezicht in de verkoop en promotie wereld van onafhankelijke Whisky bottelingen.

'Ik ben ruim 10 jaar actief als ervaren verkoper en promoter en sinds kort partner in High Spirits. Ik heb meer dan 1000 Whisky en Rum proeverijen in Nederland gedaan, veelal in nauwe samenwerking met speciaal slijters. 

Maatwerk, service, smaak en promotie zijn aspecten die mij kenmerken. Een Whisky kenner vanuit passie, graag delend met speciaal slijters en hun klanten. Specialist in het verkopen van niche producten en erkend brand ambassador.'

Houten Horloge

Ihab Matta

Ik ben sinds dit jaar (2019) gevraagd om deel te nemen aan High Spirits vanwege mijn ervaring in het ondernemerschap en mijn passie voor mooie dranken.

Ik ben een ervaren internet ondernemer en heb in de afgelopen jaren succesvol een bedrijf van 4 man naar ruim 200 geleid. In de afgelopen 6 jaar is mijn passie enorm gegroeid voor mooie dranken, en Whisky en Rum in het bijzonder, met Hans Bol als buurman kon ook dat ook niet anders.

De overstap van Internet naar de "niche" dranken wereld was een makkelijke keus vanwege de passie, smaken en beleving van alle betrokkenen in het vak. De historie, het verhaal achter de producten en de variëteiten in smaak is mijn drijfveer. 

Frans Brouwer

Hoewel het als Limburger (155 meter boven NAP)  moeilijk is om hogerop te komen denk ik dat ik bij High Spirits mijn streven om op een bevlogen manier van klanten liefhebbers te maken én de behoefte aan buitengewone whisky’s aan kan wakkeren door het gebruik van eerlijke en gerichte informatie zeker waar kan maken.

Hoewel het bij mij altijd om de liefde voor het product whisky zelf gaat, ben ik bevoorrecht om met Ihab en Hans mijn kennis en enthousiasme op de Nederlandse slijters en consumenten los te laten zoals ik dit al jaren doe op de grote festivals, waar ik voor WhiskyWijzer menig liefhebber heb mogen begeleiden naar de perfecte dram, en vanuit de whiskyspeciaalzaak The Whiskyfriend die tot 2018 in Sittard gevestigd was.  

Ik verheug me erop om U te mogen ontmoeten en te helpen jullie omzet te vergroten met onze prachtige producten.

Houten Horloge

Nieuws

25-08-2020

High Spirits Import Welcomes Claxton's Spirits!

Wij zijn bijzonder enthousiast en trots om jullie mee te kunnen delen dat per heden High Sprits Import de Nederlandse importeur voor Claxton's Spirits is geworden!

Na jaren investeren in whisky en vaten, met een enorme variëteit aan herkomst, leeftijden en stijlen is Claxton's in 2015 begonnen met het uitbrengen van hun eigen lijn, Claxton's The Single Cask.

Kijk HIER voor meer informatie.

 

24-06-2020

Nieuwe whisky's van Hart Brothers!

Er zijn 5, in juni 2020 nieuw gebottelde single cask uitvoeringen, en ze zijn op zijn minst gezegd flink verschillend van elkaar. Wij zijn ontzettend blij hiervan een redelijk aantal flessen voor Nederland te hebben kunnen inkopen.

Kijk HIER voor de alle bottelingen en de volledige informatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top