Ons team

Ivar Wittebrood

Ik ben Ivar Wittebrood. Mijn passie voor goed eten en drinken is ontstaan tijdens mijn schooltijd en is er in de loop der jaren niet minder op geworden. En omdat ik mijn passie graag deel, wordt er vaak aan mij gevraagd om hier over te komen vertellen. Met andere woorden: proeverijen geven, dat is mijn wereld.  Nu kan ik dat schitterend combineren met het bedrijf dat ik in 2018 gestart ben, High Spirits.
 
In de afgelopen jaren heb ik veel bier en whisky festivals bezocht en georganiseerd. Ook vind je mij regelmatig op proeverijen. Door mijn bedrijf en passie ben ik veel te vinden bij brouwerijen, wijnboeren en distilleerderijen. Het is voor mij heerlijk om met al deze mooie producten te mogen werken. Genieten van mooie dranken en het delen van deze momenten zijn de mooiste dingen die er zijn.

Hans Bol

Hans is een bekend gezicht in de verkoop en promotie wereld van onafhankelijke Whisky bottelingen.

'Ik ben ruim 10 jaar actief als ervaren verkoper en promoter en sinds kort partner in High Spirits. Ik heb meer dan 1000 Whisky en Rum proeverijen in Nederland gedaan, veelal in nauwe samenwerking met speciaal slijters. 

Maatwerk, service, smaak en promotie zijn aspecten die mij kenmerken. Een Whisky kenner vanuit passie, graag delend met speciaal slijters en hun klanten. Specialist in het verkopen van niche producten en erkend brand ambassador.'

Houten Horloge

Ihab Matta

Ik ben sinds dit jaar (2019) gevraagd om deel te nemen aan High Spirits vanwege mijn ervaring in het ondernemerschap en mijn passie voor mooie dranken.

Ik ben een ervaren internet ondernemer en heb in de afgelopen jaren succesvol een bedrijf van 4 man naar ruim 200 geleid. In de afgelopen 6 jaar is mijn passie enorm gegroeid voor mooie dranken, en Whisky en Rum in het bijzonder, met Hans Bol als buurman kon ook dat ook niet anders.

De overstap van Internet naar de "niche" dranken wereld was een makkelijke keus vanwege de passie, smaken en beleving van alle betrokkenen in het vak. De historie, het verhaal achter de producten en de variëteiten in smaak is mijn drijfveer. 

Roos Becker

Mijn naam is Roos Becker, geboren en getogen Heilooënaar en momenteel woonachtig in het bruisende Alkmaar. Ik ben 27 jaar en per 1 juli werkzaam bij High Spirits. Mijn vader heeft mij kennis laten maken met de wondere wereld van whisky’s. Door mijn werkzaamheden in verschillende horecazaken kreeg ik ook te maken met wijnen en bieren. Dit, in combinatie met eten, wakkerde mijn passie voor food-pairing aan. Al lang wilde ik hier wat mee gaan doen en toen ik de mogelijkheid kreeg om bij High Spirits aan de slag te mogen gaan, heb ik die kans met beide handen aangepakt.
 
De prachtige drank-spijs combinaties, de verhalen achter de producten en het altijd variërende aanbod zijn voor mij de drijfveren. Buiten dat ben ik ook zeker te vinden op een Whisky beurs of een foodtruck festival.

Houten Horloge

Nieuws

24-03-2020

Nieuwe James Eadie's in Nederland

We hebben nieuwe bottelingen van James Eadie Whisky binnen. Wil jij weten welke? Lees het in onze laatste nieuwsbrief, of ga naar de betere slijter!

Nieuwsbrief: Nieuwe bottelingen van James Eadie.

https://www.high-spirits.nl/verkoop

27-02-2020

Mulben Moor is weer terug!

Hij is weer terug! De eerste levering Mulben Moor was uitverkocht, maar nu hebben we weer wat van deze heerlijke Speyside single malt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top