In de beginjaren van de oude en meest beroemde industrie van Schotland, kochten veel handelaren vaten whisky en bottelden ze zoals ze waren, met behoud van hun unieke karakter en smaak. Als onafhankelijk familiebedrijf dat aan geen enkele distilleerder gebonden is, zet Claxton trots deze oude traditie voort, door individuele vaten te selecteren die alleen de hoogste maatstaf halen. De "marriage" van hout en spirit in een vat, zorgt voor een unieke smaak en aroma's. Omdat elke release van Claxtons rechtstreeks uit één vat wordt gebotteld, blijft deze individualiteit behouden en zijn geen twee bottelingen ooit volledig hetzelfde. Dit betekent dat elke release de mogelijkheid biedt om zeldzame whisky's te ontdekken met exquise, en echt individuele smaken die misschien nooit meer op dezelfde manier worden herhaald.

Nieuws

14-04-2021

Claxton's Exploration Series Exclusive for The Netherlands

High Spirits importeert sinds enige maanden de bottelingen van onafhankelijke bottelaar Claxton’s Whisky voor Nederland. In het najaar van 2020 werd daar een nieuwe reeks onder de naam Explorations Series uitgebracht.

Na overleg met Claxton's hebben wij de mogelijkheid gekregen om binnen de Exploration Series uitmonstering, vaten exclusief voor Nederland te laten bottelen. En zodanig kunnen wij per heden deze serie breder introduceren!

Lees hier alles over de verschillende botelingen!

08-04-2021

Hart Brothers Spring '21 release!

We hebben even moeten wachten maar eindelijk zijn ze hier! We zijn zeer enthousiast dat we zes nieuwe bottelingen in de Single Cask range mogen introduceren, waaronder een 27 jarige Talisker...!

Lees hier alles over de verschillende bottelingen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top