Een whisky-bottelaar met een lange traditie in het beoefenen van de kunst van het rijpen om geinspireerde Schote whisky te produceren. Murray McDavid biedt een complete reeks aan Schotse whisky van vintage single malts en select grains tot gemengde mouten en bewerkte blends.

De whisky familie bestaat uit: Mission Gold, Benchmark, Mystery Malt, Select Grain, The Vatting en Crafted Blend.

Gelegen in het hart van de Speyside regio in Schotland vindt men de geboorteplek van Murray McDavid: de Coleburn Distillery. Dit is de plek waar de Kunst van het Rijpen beoefend wordt door alle whisky's te rijpen in de beste eiken vaten van over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij whiskyliefhebbers drams aanbieden vanuit elke regio van Schotland die uniek zijn en vol van karakter.

De Coleburn distilleerderij werd gesloten in 1985, maar een deel van de gebouwen zijn nog te aanschouwen na al die jaren. Pas sinds 2013 liggen er vaten van Murray McDavid te rijpen. 

Nieuws

24-06-2020

Nieuwe whisky's van Hart Brothers!

Er zijn 5, in juni 2020 nieuw gebottelde single cask uitvoeringen, en ze zijn op zijn minst gezegd flink verschillend van elkaar. Wij zijn ontzettend blij hiervan een redelijk aantal flessen voor Nederland te hebben kunnen inkopen.

Kijk HIER voor de alle bottelingen en de volledige informatie.

25-05-2020

Nieuwe bottelingen James Eadie Whisky!

Wij zijn nu ruim een jaar importeur van James Eadie en hebben een hele speciale band met het merk opgebouwd. Dat blijkt ook wel uit de manier waarop we samen kunnen werken met Rupert Patrick en zijn team. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top