Een whisky-bottelaar met een lange traditie in het beoefenen van de kunst van het rijpen om geinspireerde Schote whisky te produceren. Murray McDavid biedt een complete reeks aan Schotse whisky van vintage single malts en select grains tot gemengde mouten en bewerkte blends.

De whisky familie bestaat uit: Mission Gold, Benchmark, Mystery Malt, Select Grain, The Vatting en Crafted Blend.

Gelegen in het hart van de Speyside regio in Schotland vindt men de geboorteplek van Murray McDavid: de Coleburn Distillery. Dit is de plek waar de Kunst van het Rijpen beoefend wordt door alle whisky's te rijpen in de beste eiken vaten van over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij whiskyliefhebbers drams aanbieden vanuit elke regio van Schotland die uniek zijn en vol van karakter.

De Coleburn distilleerderij werd gesloten in 1985, maar een deel van de gebouwen zijn nog te aanschouwen na al die jaren. Pas sinds 2013 liggen er vaten van Murray McDavid te rijpen. 

Nieuws

02-12-2020

Hart Brothers Winter '20 release!

Nog op de valreep voor het einde van het jaar zijn wij zeer enthousiast om nog een release van Hart Brothers te mogen aankondigen! Zes bottelingen waarvan er twee exclusief voor Nederland zijn gebotteld.

 

Lees hier alles over de verschillende bottelingen!

01-11-2020

James Eadie Winter'20 Release!

Wij zijn enthousiast om de James Eadie Whisky Winter release met jullie mee te kunnen delen!

Vier nieuwe bottelingen waarvan twee stevige sherry bommen in de Cask Finish serie, één elegante op een Re-charred Bourbon vat gerijpte Single Cask en één bijzondere uitvoering in de Small Batch reeks.

Lees hier alles over de verschillende bottelingen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top