Een whisky-bottelaar met een lange traditie in het beoefenen van de kunst van het rijpen om geinspireerde Schote whisky te produceren. Murray McDavid biedt een complete reeks aan Schotse whisky van vintage single malts en select grains tot gemengde mouten en bewerkte blends.

De whisky familie bestaat uit: Mission Gold, Benchmark, Mystery Malt, Select Grain, The Vatting en Crafted Blend.

Gelegen in het hart van de Speyside regio in Schotland vindt men de geboorteplek van Murray McDavid: de Coleburn Distillery. Dit is de plek waar de Kunst van het Rijpen beoefend wordt door alle whisky's te rijpen in de beste eiken vaten van over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij whiskyliefhebbers drams aanbieden vanuit elke regio van Schotland die uniek zijn en vol van karakter.

De Coleburn distilleerderij werd gesloten in 1985, maar een deel van de gebouwen zijn nog te aanschouwen na al die jaren. Pas sinds 2013 liggen er vaten van Murray McDavid te rijpen. 

Nieuws

25-08-2020

High Spirits Import Welcomes Claxton's Spirits!

Wij zijn bijzonder enthousiast en trots om jullie mee te kunnen delen dat per heden High Sprits Import de Nederlandse importeur voor Claxton's Spirits is geworden!

Na jaren investeren in whisky en vaten, met een enorme variëteit aan herkomst, leeftijden en stijlen is Claxton's in 2015 begonnen met het uitbrengen van hun eigen lijn, Claxton's The Single Cask.

Kijk HIER voor meer informatie.

 

24-06-2020

Nieuwe whisky's van Hart Brothers!

Er zijn 5, in juni 2020 nieuw gebottelde single cask uitvoeringen, en ze zijn op zijn minst gezegd flink verschillend van elkaar. Wij zijn ontzettend blij hiervan een redelijk aantal flessen voor Nederland te hebben kunnen inkopen.

Kijk HIER voor de alle bottelingen en de volledige informatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top