Twee vrienden, met verschillende achtergronden, verenigd door de gemeenschappelijke passie voor whisky en de wens om er een beroep van te maken en de vruchten ervan met iedereen te delen. Dat is hoe Valinch & Mallet is bedacht en gemaakt. Als je aan deze mix, onze Italiaanse aangeboren liefde voor kunst en ambachten toevoegt, en het erfgoed dat is achtergelaten door de buitengewone selecteurs die Italië voor altijd met Schotland en Scotch Whisky hebben verbonden, begint een duidelijker beeld te verschijnen.


Het selecteren van enkele vaten is geen wetenschap, maar een kwestie van smaak, een kunst: waar een standaard van perfectie niet kan bestaan, zijn onze creativiteit en persoonlijke smaak wat ons ertoe aanzet om het ene vat te verkiezen boven het andere, ons voor te stellen hoe de "spirit" zal "huwen" met het hout en zich zal ontwikkelen eenmaal gegoten en verzegeld in de fles.

Nieuws

14-04-2021

Claxton's Exploration Series Exclusive for The Netherlands

High Spirits importeert sinds enige maanden de bottelingen van onafhankelijke bottelaar Claxton’s Whisky voor Nederland. In het najaar van 2020 werd daar een nieuwe reeks onder de naam Explorations Series uitgebracht.

Na overleg met Claxton's hebben wij de mogelijkheid gekregen om binnen de Exploration Series uitmonstering, vaten exclusief voor Nederland te laten bottelen. En zodanig kunnen wij per heden deze serie breder introduceren!

Lees hier alles over de verschillende botelingen!

08-04-2021

Hart Brothers Spring '21 release!

We hebben even moeten wachten maar eindelijk zijn ze hier! We zijn zeer enthousiast dat we zes nieuwe bottelingen in de Single Cask range mogen introduceren, waaronder een 27 jarige Talisker...!

Lees hier alles over de verschillende bottelingen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top