High-Spirits

Over ons

Over ons

Waarom we doen, wat we doen

High Spirits is opgericht uit passie voor mooie dranken, met als doel om hoogwaardige dranken toegankelijk te maken, samen met de geschiedenis van de producent erachter.

Als schakel tussen de producent, zijn/haar spirit en de retailer en zijn team, hebben we een grote verantwoordelijkheid om niet alleen de producten te distribueren, maar ervoor te zorgen dat de passie en het vakmanschap van die producten ook worden overgedragen.

Onze filosofie is dat elke gast of klant meer verdient dan alleen een fles op het schap.

High-Spirits Import Smoky Scot Whisky
Over ons

Hoe wij werken

We hebben een andere marktbenadering. Door nauw en intensief samen te werken met zorgvuldig geselecteerde producenten, zijn we in staat langdurige partnerschappen aan te gaan en hun ambassadeurs te worden. Deze producenten, onze Partners, worden geselecteerd op het vakmanschap en de kwaliteit van hun volledige productassortiment. Door de kennis, verhalen en passie van deze producten te delen met retailers, stellen we de winkeliers in staat om zelf Ambassadeur te worden. We adviseren en trainen hoe, waar en wanneer de producten moeten worden gebruikt.

Check ons assortiment

HET VERHAAL ACHTER DE DRANK

"Onze filosofie is dat elke gast of klant meer verdient dan alleen een fles op het schap."

High-Spirits Import James Eadie series
Over ons

Wat doen we? - Sociale media

Door een online buzz te creëren rond onze prachtige merken en drankjes, creëren we een fanbase voor onze passie voor kwaliteit. Elke botteling is even belangrijk voor ons en we zullen ervoor zorgen dat ze overal aanwezig zijn.

Tijdens een professionele video van 1 minuut beschrijven en promoten we voor elke fles de spirit, de smaak, de beleving en tips over foodpairing.

Dan zorgen we ervoor dat die video's zowel online via onze social media platforms als offline via onze retail-klanten worden gedeeld. Check ons Youtube kanaal

Check ons ​​Youtube kanaal

Murray Mcdavid
Over ons

Wat doen we? - (online) Proeverij

Het organiseren van proeverijen is een van onze favoriete bezigheden. Er is geen betere manier om het woord te verspreiden onder enthousiastelingen zoals wij. We creëren proeverijen per merk (met of zonder ambassadeur), proeverijen per thema (zoals whisky's voor het BBQ-seizoen) en proeverijen op maat op aanvraag. In deze wanhopige tijden organiseren we ook online proeverijen. Niet van achter ons bureau, maar vanuit de winkel waar dan ook in het land.

Bekijk onze evenementenkalender

team

Who we are

Jos van duin
Jos is het nieuwste lid van de High Spirits familie. Na jarenlang in de horeca gewerkt te hebben, wilt hij nu de utlieme partner zijn voor winkel en consument. Service staat voorop.

Jos kun je vragen voor alle soorten reclamemateriaal en is beschikbaar voor (in store) tastings.
High-Spirits Import team Ihab Matta
Ihab Matta
Eenmaal besmet met het "Whisky-virus" vanwege Hans Bol als buurman, besloot Ihab zich aan te sluiten bij High Spirits.

Hij is een zeer ervaren internetondernemer en heeft een passie voor hoogwaardige dranken. Hij regelt Operations & Finance en hij mag geen daglicht meer zien.
Frans Brouwer
Frans heeft meer dan 10 jaar ervaring als speciaalslijter met een focus op whisky. Omdat hij vond dat hij nog meer tijd aan Whisky moest besteden, deed hij daarnaast nog allerlei ambassadeur-opdrachten voor bekende merken in de industrie.

Frans kan je vertellen wat je echt wilt. We noemen hem onze "walking user journey". Wil je iets nieuws en onverwachts? Bel Frans.
Jesse reij
Mijn vriendin vond mijn whisky-collectie erg groot voor iemand die er niet mee werkte, daarom ben ik bij High Spirits begonnen.

Met een achtergrond in marketing en communicatie probeer ik High Spirits en onze klanten te helpen met onze mooie producten. Van video's maken tot zorgen dat de juiste fles bij de juiste persoon terecht komt. In principe kun je mij voor alles bellen.
Over ons

PARTNERS

Met onze partners hebben wij altijd direct contact en bieden dan ook het hele assortiment aan van deze partners. Bij ons vind je door deze intensieve samenwerking ook de kennis over deze producten. Wij kunnen je vertellen wat het product is, hoe het smaakt en waar en hoe je het goed kunt inzetten. Ook is de hoge standaard in constante kwaliteit een belangrijke eis van ons, voordat wij ons aan een producent verbinden als een partner.

Onze whisky partners

Contact

Direct contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bedankt uw contactaanvraag is succesvol verzonden
Oops! er gaat iets mis, controleer alle velden nogmaals.