Passie voor dranken

High Spirits Dranken is begonnen vanuit de passie voor mooie dranken. Onze doelstelling is om kwaliteitsdrank bereikbaar te maken en het verhaal van de producent over te dragen.

Met High Spirits zijn wij als groothandel de schakel zijn tussen de producent en de ondernemer en zijn team. Het alleen doorschuiven van een doos of fles doet onrecht aan het product en de producent. Wij willen zorgen dat het verhaal van de producten meekomt met de flessen of fusten.
Daarom hebben wij een andere benadering van de markt. Door samen te werken met een beperkt aantal producenten als partner, bieden wij een directe connectie tussen onze partners en onze afnemers.

Import

Om de kwaliteitsdranken vanuit de hele wereld beschikbaar te maken werken wij met enkele, kritisch geselecteerde producenten uit het buitenland, die wij dan exclusief op de Nederlandse markt aanbieden.
Houten Horloge

Partners

Met onze partners hebben wij altijd direct contact en bieden dan ook het hele assortiment aan van deze partners. Bij ons vind je door deze intensieve samenwerking ook de kennis over deze producten. Wij kunnen je vertellen wat het product is, hoe het smaakt en waar en hoe je het goed kunt inzetten. Ook is de hoge standaard in constante kwaliteit een belangrijke eis van ons, voordat wij ons aan een producent verbinden als een partner.

Jouw gast of klant verdient meer dan alleen een fles op de plank.
19-08-2019

Whisky Ambassador Cursus

Op maandag 23 september is de Whisky Ambassador cursus te gast bij High Spirits in Heiloo.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen:

Top