Over ons

High SPirits

over ons

Passie voor dranken

High Spirits is begonnen vanuit de passie voor mooie dranken. Onze doelstelling is om kwaliteitsdrank bereikbaar te maken en het verhaal van de producent over te dragen.

Bekijk al onze video's hier

Waar wij voor staan

"Jouw gast of klant verdient meer dan alleen een fles op de plank."

High-Spirits Import James Eadie series
High-Spirits Import Smoky Scot Whisky
over ons

Import

Om de kwaliteitsdranken als whisky vanuit Schotland beschikbaar te maken, werken wij met enkele kritisch geselecteerde producenten uit Schotland. Deze bieden wij dan exclusief op de Nederlandse markt aan.

Bekijk ons assortiment

het team

Wie wij zijn

High-Spirits Import Hans Bol
Hans Bol
"Maatwerk, service, smaak en promotie zijn aspecten die mij kenmerken. Een Whisky kenner vanuit passie, graag delend met speciaal slijters en hun klanten"
High-Spirits Import team Ihab Matta
Ihab Matta
"Ik ben sinds dit jaar (2019) gevraagd om deel te nemen aan High Spirits vanwege mijn ervaring in het ondernemerschap en mijn passie voor mooie dranken"
High-Spirits Import team Frans Brouwer
Frans Brouwer
"Hoewel het bij mij altijd om de liefde voor het product whisky zelf gaat, ben ik bevoorrecht om mijn kennis op de Nederlandse slijters en consumenten los te laten"
over ons

PARTNERS

Met onze partners hebben wij altijd direct contact en bieden dan ook het hele assortiment aan van deze partners. Bij ons vind je door deze intensieve samenwerking ook de kennis over deze producten. Wij kunnen je vertellen wat het product is, hoe het smaakt en waar en hoe je het goed kunt inzetten. Ook is de hoge standaard in constante kwaliteit een belangrijke eis van ons, voordat wij ons aan een producent verbinden als een partner.

Onze whisky partners

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Bedankt uw reservering is succelvol verzonden
Oops! er gaat iets mis, controleer alle velden nogmaals.